SHARE



Κατέχουν διαχρονικά σταθερή θέση στο καθημερινό μας τραπέζι και πως αλλιώς αφού τα μακαρόνια, τα ζυμαρικά ή η pasta -όπως και να τα πεις- είναι αναμφισβήτητα από τα πιο αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων και από τις… κλασσικές αξίες της μεσογειακής διατροφής! Αν σκεφτείς δε τις αμέτρητες εναλλακτικές που μπορείς να τα γευτείς τότε θα καταλάβεις γιατί κάθε νοικοκυρά έχει πάντα στο ντουλάπι της 2-3 πακέτα ζυμαρικών! Και στις τελευταίες γευστικές μας αναζητήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει η Χρυσή Σειρά της Misko η οποία μας σύστησε το μοναδικό μονοποικιλιακό ελληνικό ζυμαρικό απογειώνοντας κάθε μαγειρική μας δημιουργία!


Φτιαγμένο από την εκλεκτή ποικιλία σκληρού σίτου Σβέβο (Svevo), ωριμάζει κάτω από τον ελληνικό ήλιο με την φροντίδα επιλεγμένων παραγωγών και την τεχνογνωσία της Misko, ενώ στο Μύλο και στο εργοστάσιο η ειδική διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται αποτρέπει την ανάμιξή του με άλλα σιτηρά! Το αποτέλεσμα; Ένα κορυφαίο ελληνικό ζυμαρικό με το υψηλότερο ποσοστό πρωτεϊνών, εξαιρετική γεύση αλλά και άψογη μαγειρική απόδοση! Με έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα και υφή για τέλειο κράτημα της σάλτσας, η Misko χρυσή σειρά είναι ιδανική για ακόμα και για τις πιο απαιτητικές συνταγές που θα αιχμαλωτίσουν κάθε ουρανίσκο! Στα ράφια των σουπερμάρκετ θα βρείτε Σπαγγετίνι Νο 10, Ματσάτα, Παστίτσιο Νο 2, Κριθαράκι και Πλεξούδες σε μια νέα premium συσκευασία ενώ με ένα κλικ στο κλικ στο www.misko.gr/xrisiseira/ θα ανακαλύψετε και μοναδικές συνταγές για να κερδίσετε τις εντυπώσεις!



Source link

Rate this post